Főtámogatónk:

LikeBox

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar

Tájékoztató a 16. életévét betöltött vízilabdásaink részére

Hivatkozva a 43/2011. (III. 23.) Korm. rendelet a doppingellenes tevékenység szabályairól szóló előírásokra és a Magyar Vízilabda Szövetség (továbbiakban: MVLSZ) hatályos Doppingellenes Szabályzatára, az alábbiakban olvashatják az „Adatkezelési tájékoztató antidopping nyilatkozathoz” című dokumentumot.

Adatkezelési tájékoztató antidopping nyilatkozatokhoz 2020.11.19. (PDF)

 

Vízilabda szakosztály

2016- ban új fejezet nyílt Mezőtúr sport életében. Az úszás, a kézilabda, a kosár és a foci után már vízilabda csapata is van. Bár az Invictus neve alatt csak 2016 februárjától szerepel a csapat, a munkák jóval előbbre nyúlnak vissza A Túri Fullánkok a lelkes gyerekeknek,szülőknek és Faragó Tamásnak köszönhetően útjára indították a vízilabda sportágat Pályi Norbert vezetésével, akinek a neve a Szolnoki Dózsa edzői stábjából ismert.

14370149_529650307244979_7710534473789740373_n

Pályi Norbi húszas éveinek végén járó fiatalember, aki kellő határozottsággal gardírozza a csapatot.

– A szülők kerestek meg, hogy vállaljam el az együttest, tavaly nyár óta tartom a tréningeket, nagyon jól érzem magam ebben a közösségben – mondta Norbi. – A gyerekek lelkesek, szeretik és élvezik, amit csinálnak. Szüleik pedig mindenben partnerek, nagyon sok közös programot szervezünk. Többek között már egy jó néhányszor Szolnokra buszoztunk együtt szurkoltunk a Dózsának a bajnoki és kuparangadókon.

Vettünk labdákat, varrattunk sapkákat. A szolnoki klubtól kaptunk kapukat, ami jó dolog, október óta pedig már a szárnyaik alá tartozunk. Talán mondani sem kell, hogy mekkora élmény fiataljainknak, amikor a szolnoki Vízilabda Arénában, abban a medencében edzhetnek, ahol a bajnokcsapat, világ és olimpiai bajnokok is szerepelnek. Amit mindannyian nagyon várunk az a vidék-bajnokság rajtra. Sajnos a mi uszodánk medencéje nem alkalmas a bajnoki meccsek rendezésére, ezért minden bizonnyal Martfűn fogunk majd játszani. Az ősszel lesz az első bajnoki vízbeszállásunk, de addig még nagyon sokat kell dolgoznunk.

A szolnoki klub nem titkolja, fontos számára az utánpótlás, bővíteni akarják bázisukat.

– Egy éve kerestek meg bennünket a mezőtúriak, hogy segítsünk nekik, vízilabdacsapatot alapítanának – kezdte Mohi Zoltán, a Szolnoki Dózsa- KÖZGÉP ügyvezető-igazgatója.

– Azt tudtuk, hogy városban aktív az úszóélet, Faragó Tamás által pedig ismert volt a településen a vízilabda. Találkoztunk Herczeg Zsolt polgármester úrral, a város vezetői támogatásukról biztosítottak bennünket, megerősítettek hitünkben, hogy lehet jövője Mezőtúron is a sportágnak. A gyerekek óriási lelkesedéssel dolgoznak, szüleiek maximális támogatásával. Természetesen apró lépésenként, tervszerű munkával haladunk előre. Heti négy edzéssel, Pályi Norbi edző vezetésével dolgoznak a fiatalok, igyekszünk őket felkészíteni a szeptemberben induló vidékbajnoki küzdelmekre, ahol klubunk fiókcsapataként indulnak majd. Természetesen nem csak Mezőtúron, hanem a térség további településein is igyekszünk majd népszerűsíteni a vízilabdát, bővíteni akarjuk bázisunkat – tette hozzá a sportvezető.

14355511_529647597245250_1459600083387390045_n