Főtámogatónk:  

LikeBox

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar

Tájékoztató a 16. életévét betöltött vízilabdásaink részére

Hivatkozva a 43/2011. (III. 23.) Korm. rendelet a doppingellenes tevékenység szabályairól szóló előírásokra és a Magyar Vízilabda Szövetség (továbbiakban: MVLSZ) hatályos Doppingellenes Szabályzatára, az alábbiakban olvashatják az „Adatkezelési tájékoztató antidopping nyilatkozathoz” című dokumentumot.

Adatkezelési tájékoztató antidopping nyilatkozatokhoz 2020.11.19. (PDF)

 

Klubunkról

 

Egyesületünk 2016 februárjában kezdte meg hivatalosan működését, ám a háttérmunkálatok megkezdése jóval régebbre tehető. A Mezőtúri Úszószakosztály már egészen régóta, 1978- óta működik, az Ő munkájukat átvéve, valamint egy vízilabda szakosztállyal kibővítve kezdte meg működését.

Klubunk elsősorban Mezőtúron és Martfűn tevékenykedik, de a környező városok, községek és falvak úszás- és vízilabda oktatását is szeretnénk összefogni, valamint a vízi sportokat népszerűsíteni.

Célunk, hogy egy, a napjainktól eltérő gondolkodásmódot tanítsunk meg sportolóinknak, valamint hogy megismertessük velük a kemény munkát és az abban rejlő szépségeket.

Egyesületünk két saját elnevezésű és szervezésű tornát is rendez minden évben: az augusztusi Rose Kupát, melyre Faragó Tamás ötlete alapján 2017-ben 18. alkalommal került sor Mezőtúron, valamint az Invictus Kupát, melyet Martfűn tartunk minden év októberében.

Bízunk benne,hogy klubunk oktatási profilja elnyeri tetszésüket, és a jövőben együtt öregbíthetjük a Mezőtúri és Jász-Nagykun-Szolnok megyei vízilabda hírnevét!

Üdvözlettel,
Az Invictus SC csapata