A hétvége során több csapatunk is pályára lépett. Előbb a szombati napon (nov.17) Vidék I. bajnokságban szereplő gyermek csapatunk játszotta le első kettő meccsét Baján a bajnokság két talán legerősebb csapata ellen.

Vasárnap (nov.18) pedig ismét Martfűn rendeztünk országos bajnokságot a serdülő és gyermek csapatunk számára, ahol is fele más sikerrel tudtuk le a mérkőzéseinket. Emellett pedig a Vidék III. bajnokságban játszó gyermek csapatunk is megkezdte a bajnoki évadot Leányfalun.

Fiú Országos Serdülő Bajnokság 6. forduló

Invictus SC – Aquaworm Göd 8-25
Gólszerző: Mrena János 4, Papp Dániel 2, Juhász Sándor, Csekő Sándor,

Fiú Gyermek Országos Bajnokság 6. forduló:

Invictus SC – Aquaworm Göd 8-6
Gólszerző: Chif Csaba 3, Polgár Gábor 2, Lengyel Dorottya, Farkas Viktor, Kiss Mihály

Dél-keleti Gyermek I. Bajokság:

Invictus SC – Békéscsaba 4-13
Gólszerző: Polgár Gábor 2, Chif Csaba, Kovács Dominik

Invictus SC – Szolnoki Dózsa 5-18
Gólszerző: Farkas Viktor 2, Polgár Gábor, Fazekas Sándor, Chif Csaba

Dél-keleti Gyermek III. Bajnokság:

Invictus SC – Aqua Se 3-18
Gólszerzők: Kun Gergő, Lakatos Marcell, Varga Imre

Invictus SC – Csongrád 3-25
Gólszerzők: Malatinszki Máté, Karsai Réka, Kun Gergő

Zsovák Péter értékelése:
„A bajnoki szezonját 2006-os korosztály is megkezdte, ennek első állomása Leányfalu volt. A keretünk jócskán hiányos létszámához képest jól kezdtük az első mérkőzésünket a hazai Piranha KÓPÉ csapata ellen egészen a félidőig, azt követően hamar elfáradtunk, de ennek ellenére tudtunk 8 gólt az ellenfelünk kapujába juttatni. Ezzel a meccsel teljesen elégedett voltam, a lehetőségeinkhez mérten jól teljesítettek a gyerekek. Ugyanakkor a másik 3 találkozóról ez nem mondható el. Sorozatos figyelmetlenségekből passzoltuk oda az ellenfeleknek a labdát, edzetlenségekből adódóan úsztunk össze vissza, csak arra nem, amerre kell. Edzőmérkőzéseknek fogtuk fel, hiszen a csapatunk nagy részét kezdők és sokkal fiatalabb tapasztalatlan játékosok alkották, akik most először vettek részt mérkőzésen. Ennek a korosztálynak tanulás szempontjából ez a csoport lesz a legmegfelelőbb egészen a szezon végéig. Örülök, hogy az úszók közül is eljöttek támogatni kis csapatunkat, az meg pláne, hogy 2010,2009,2008-as születésű játékosaink is szereztek gólokat. Még sok-sok kemény edzés vár ránk, nincs mese, megyünk tovább.”