2019 november 30.-án és december 01.-én Szegeden zajlott le az első bajnoki forduló a 2007-es bajnokságban. Csapatunk összesen 4 mérkőzést játszott, és nagyon szép eredményeket ért el.

Zsovák Péter értékelése a következő:
„Első fordulónkat magabiztos győzelemmel indítottuk a DMTK-KVSE ellen, számszerint 20 gólt lőttek a játékosaim, náluk ez nagy dolog. Emberelőnyeinket 80%-ban érvényesítettük, emberhátrányainkat 87,5%-ban védekeztük ki sikeresen. Igaz, hogy az egyik legjobb játékosunk már a második negyed végére, pontosan 1/4-ed alatt gyűjtötte be mindhárom hibapontját, de így is akkor már 8 gólos különbséggel nyerésre álltunk, nem mellesleg a legfiatalabb játékosunk lett a legjobb góllövő, 5 találatával. Három ügyesebb játékost kellett semlegesíteni, ebből egyet olyannyira sikerült, hogy lőni se tudott a kapunkra.

Szusszantunk egy 30 percet, mert egy meccsre rá már jött a Hódmezővásárhely ellenfelünkként, ami igen szorosra sikeredett. A harmadik negyed végére sikerült kiegyenlítenünk, majd az utolsóban fordítani is tudtunk, ekkor volt 8-7 ide, emberelőnyeinket sorra hagytuk ki, viszont emberhátrányban jóformán remekeltünk. Elfáradtunk, 4 gólt kapunk zsinórban. Az állás 11-8 volt oda, 1:46 volt hátra, még két gólt bepasszíroztunk, így lett 12-10 a vége.

Csapatként nagyon egyben éreztem a társaságot, igazán jó volt ezt látnom.

Másnap a hazai Szeged ellen kezdtük meg a harmadik találkozónkat,  az állóképességet illetően alulmaradtunk, viszont az 5 méteres büntetődobást és az emberelőnyeinket 100%-osan teljesítettük, még 7gól is elfért az ellenfél kapujában. Mivel nem tudtuk fizikálisan felvenni a versenyt, és aznapra plusz egy játékosom is lebetegedett, így viszonylag elég sima  vereséget szenvedtünk, két negyed alatt (2.,3.) nem tudtunk gólt lőni. A helyzet az, hogy kimerülten 30perc pihenés után már melegítenünk kellett a Szentes ellen, mondtam is a játékosaimnak, hogy “ugye emlékeztek, hogy játszottunk tavaly 2-1-es szoros negyedet ellenük? – most is menni fog!”, az első negyed végén az állás 1-2, másodikban kiegyenlítettünk és 1-el több gólt lőttünk, mint ők, így sikerült a félidőre felhozni magunkat 5-5re, fordítani viszont nem tudtunk, harmadikban volt, 6-6,6-7,7-7 de eddig bírtuk, végül 12-7re elvesztettük. Emberelőnyben irigylésre méltó labdajáratást mutattunk be, nem tudtak minket követni, ez most nagyon ment. Emberhátrányaink felét kivédekeztük. Összességében a 2007-es csapatom, nagyon fiatal még ebben a szezonban is, ehhez képest,  a jóval kisebbek felveszik a versenyt egy nála 2-3 évvel idősebbekkel ami, azért valljuk be, nem rossz.
Sokat fejlődtetek, bravó!
Ahogyan én is, úgy Kis Gábor is gratulál a csapatnak ehhez a teljesítményhez!”