2023.05.06-án szombaton, Cegléden ugrott utoljára vízbe az Invictus OB I/B-s csapata, ahol a házigazda Ceglédi VSE együttese ellen játszották a fiúk az utolsó fordulót. A mérkőzés szezonzáráshoz méltó volt, hiszen izgalmas, fordulatos találkozón 1 góllal, 9-10-re győzött csapatunk.

Az Invictus csapata a 2022/2023-as Férfi OB I /B Bajnokságot ezüstéremmel zárta!

Eredmény: Ceglédi VSE – Invictus SC: 9 – 10

Kis Gábor vezetőedző értékelése:
„Szezonvégi hangulatban telt az elmúlt 2 hét, mivel az utolsó előtti fordulóban bebiztosítottuk az ezüstérmünket. Ezért a legnagyobb motiváció az volt az utolsó forduló előtt, hogy ez az utolsó alkalmunk ezzel a csapattal közösen együtt edzeni és végül játszani. Emiatt leginkább érzelmi vonalon volt együtt a csapat, mintsem hogy taktikailag és fizikailag összepontosítsunk a Cegléd elleni mérkőzésre. A meccs nehezen indult, mert a 2 hetes meccshiány miatt nehezen tudtunk felpörögni, ezért 6-2-re vezetett a mérkőzés első felében ellenfelünk. Büszke vagyok a csapatomra, hogy tudtak váltani és újra visszarázódni abba az állapotba, amiért egyébként itt voltunk. Egy ütemváltást követőn megfordítottuk a mérkőzést, ami egy izgalmas és fordulatos, de végül egy győztes mérkőzéssel való lezárása volt a szezonnak.

Ezúton is szeretném megköszönni a játékosaimnak az elmúlt 1 évet, büszke vagyok Rájuk, hogy sokszor a nehézségek ellenére is profi módon álltak a mérkőzésekhez. Nekem ezzel a találkozóval egy hosszú, közel 4 éves korszak lezárult és szeretnék nagyon sok sikert kívánni az Invictus SC-nek a folytatáshoz.”

Ceglédi VSE – Invictus SC jegyzőkönyv: https://waterpolo.hu/store_pdf/MatchReturnData_695_75206.pdf

Tabella: