Az utolsó előtti fordulót rendezhettük meg a hétvége folyamán Martfűn, a DK Vidék III.-ban szereplő csapatok számára. A szombati és vasárnapi napon is 2-2 meccsen kellett vízbe szállniuk a fiataloknak.

Mind a két napon nagyon kemény meccseket játszottunk, erős ellenfelek ellen és szépen helyt álltunk, ezek mellett pedig a tabellán hozzánk közel álló helyezésen lévő csapatot is magabiztos gólkülönbséggel sikerült legyőznünk.

Dél-keleti Gyermek III. Bajnokság:

Invictus SC – Csongrád  5-24
Gólszerzők: Tuba Péter, Bordács Zoltán, Fejes Dorina, Kun Gergő, Karsai Gerda

Invictus SC – AQUA SE  3-15
Gólszerzők: Karsai Gerda 2, Bordács Zoltán

Invictus SC – KÓPÉ  15-2
Gólszerzők: Bordács Zoltán 5, Karsai Réka 3, Karsai Gerda 2, Tuba Péter, Lakatos Marcell, Fazekas Gábor, Bojó Simon, Varga Imre

Invictus SC – HVSC  7-17
Gólszerzők: Karsai Gerda 4, Karsai Réka, Tuba Péter, Lakatos Marcell

Zsovák Péter értékelése:
„Kiadós meccseket játszottunk a két nap alatt, minden egyes gólért keményen megdolgoztunk, hajtottunk az utolsó másodpercig, személy szerint én vörös tekinteteket láttam annyira elfáradtunk minden negyed végére. Védekezésben egyesek elaludtak, mire visszaértek a saját térfelünkre, így azok lélekjelenlétére nagy szükség volt, akik éberek tudtak maradni és ez igaz a támadásban kivett feladataink elvégzésére is. Minden egyes gólnak nagyon örültünk, labdaszerzéseinket higgadtan kezeltük, nem kapkodtuk el, hanem megbecsültük azokat egytől-egyig. A 2-3 évvel fiatalabbak is szereztek gólokat, ami külön öröm az egész csapatnak.”