2021.02.27. Pécs

Február 6-án került megrendezésre Békéscsabán, az Ob/II-es bajnokság délkeleti csoportjában, az alapszakasz utolsó megmérettetése. A megszokott dupla fordulós rendszerben, az első mérkőzést sikeresen teljesítve bebiztosította csoportelsőségét az Invictus SC felnőtt vízilabda csapata. A második meccs, nem hozott elégedettséget, sajnos a szegediek ellen kikaptak a fiúk. A jövőre nézve jókor érkezett a pofon, a negatív kimenetel után nagyobb lendülettel, eltökéltebben tudtak tovább készülni a középszakaszra.

Az első etap végeztével, a sorsolás után az Eger, Pécs és a Vác együtteseivel kerültek egy körbe az Invictus legényei, hogy körmérkőzést játszva bejussanak a végső “Final Four”-ba. Az első fordulót Pécsett rendezték, ahol nagyon nagy küzdelem árán a mieink duplázni tudtak, 6 pontot bezsebelve, veretlenül tértek haza a Mecsekaljaiak otthonából.

A hétvégi találkozót Kis Gábor vezetőedző értékeli:
Két nagyszerű meccsen vagyunk túl, amihez hozzásegített bennünket az alapszakaszt záró fordulóban elszenvedett első vereségünk. Akkor látszódott a fiúkon a bizonytalanság, nem érintette jól a csapatot a vereség. Viszont ennek köszönhetjük a mostani két győzelmünket a Pécs és az Eger ellen. Látszott az edzéseken nyújtott munka minőségén az elhivatottság, a győzni akarás. Meg is lett az eredménye. Hozzá kell tennem, hogy a második mérkőzésen a Heves megyeiek soraiból hiányzott két meghatározó játékos, akikre a későbbiekben majd fel kell készülni. Ezzel a teljesítménnyel olyan arcát tudta mutatni az Invictus, amit mindig látni szeretnék, és amire szükség is lesz a későbbiekben a céljaink eléréséhez.

Gratulálunk az Ob/II-es csapatunknak! A következő fordulót 2 hét múlva, házigazdaként rendezzük március 20-án a Martfűi Termál Hotelben.

HAJRÁ INVICTUS!

Eredmények:
Invictus – Pécs 8-4 (1-1, 2-1, 2-1, 3-1)
Jegyzőkönyv: itt

Invictus – Eger 10-7 (3-0, 2-4, 5-0, 0-3)
Jegyzőkönyv: itt

Tabella: