2022.05.21-én szombaton, Mórahalmon került megrendezésre a Délkeleti Gyermek I. Bajnokság, Zöld csoportjának 8. fordulója. A szezon utolsó megmérettetésén Zsovák Péter csapata a Békéscsaba és a Mórahalom együttese ellen szállt vízbe. Az utolsó hétvégét 2 győzelemmel zárták a gyerekek, így a 2. helyen végeztek a Bajnokságban.

Eredmények:
Invictus – Békéscsaba: 12 – 6
Invictus – MVSK: 23 – 5

Zsovák Péter edző értékelése:
„A Békéscsaba ellen kezdtük meg az utolsó fordulót, ahol két nagyon szoros negyedet produkáltunk, azaz x-eltünk. Ez köszönhető a jó védekezésünknek. A 2. félidőt 8:2-re hoztuk, a mi javunkra. Labdaszerzésekből igyekeztünk lefordulni és a kaput is sűrűbben találtuk el.
Amit lényegesnek tartok megjegyezni az az, hogy az ellenfél és a mi legjobb játékosunk is hiányzott és megvertük a csoportelsőt.
A Mórahalom csapatának abszolút jár az őszinte elismerés. Véleményem szerint a leggyorsabban fejlődő csapat. Igaz, viszonylag könnyedén nyertünk, de oda kellett figyelni Rájuk.
A Bajnokság 2. helyezését szereztük meg. Mindenki rengeteget fejlődött. Azok is, akik kiegészítették ezt a 2007-es brigádot, gondolok itt a fiatalabb játékosokra.
Az igazat megvallva az első helyet illet volna megszerezni, de ezt a játékosaim is jól tudják.
Gratulálok és örülök a sikereinknek!”

Invictus – Békéscsaba jegyzőkönyv: https://waterpolo.hu/store_pdf/MatchReturnData_617_70353.pdf
Invictus – MVSK jegyzőkönyv: https://waterpolo.hu/store_pdf/MatchReturnData_617_70355.pdf

Tabella: