A 2020-as év utolsó bajnoki fordulója zajlott a hétvégén, aminek a szolnoki Vízilabda Aréna adott helyet. Mivel több mint egy hónapos holt szezon várja a csapatokat, ezért mindenki próbált a legjobb játékkal előállni, hogy becsülettel zárják az évet. Fiataljainknak ez kifejezetten jól sikerült ebben a szoros mezőnyben, ahol folytonosak a körbeverések.

A következőkben Kis Gábor, vezetőedző értékeli a mérkőzéseket:

“Mérföldkőhöz értünk! Nagyon nagy örömmel tölt el, hogy végre beért a munkánk gyümölcse. Nemcsak, hogy fel tudtunk zárkózni a mezőnyhöz, még nyertünk is.

Az első meccsen a Kölyök Póló Se csapata ellen szálltunk vízbe, ami elég kiélezett volt egészen az utolsó percekig. Fej – fej mellett haladtunk, de a csapatmunkának és az egyéni akcióknak is köszönhetően magunkénak tudhattuk a 3 pontot. Hozzá kell tennem, hogy nagyon sokat készültünk, rengeteg munka van ebben a 10 – 13-as eredményben. Fizikálisan és fejben is előrébb tudtunk lépni, amit a végkifejlet igazol. A srácok is érzik, hogy bizony a befektetett energia előbb – utóbb beér.

A következő összecsapásig egy etap szünetünk volt. Azt kell hogy mondjam, ilyen szoros mezőnyben, ennyi pihenő kevés. A Szentessel 2 negyedig partiban voltunk, viszont a második félidőre elfáradtunk. Itt kinyílt a meccs és ellenfelünk ellépett, amivel 15 – 7-re zárta a meccset.

Összesen 8 negyedből 6-on helyt tudtunk állni, ami nagyon nagy fejlődés és gratuláció a csapatomnak. Van még persze hova fejlődni. Most egy kisebb pihenő következik az ünnepek miatt, a januári kezdésig.”

Serdülőink feliratkoztak a táblára. Innentől kezdve nem lehet félvállról venni őket.

Hatalmas gratuláció Nekik!

Hajrá INVICTUS!

Jegyzőkönyvek:

Kölyök Póló SE – Invictus SC itt
Legrand Szentes – Invictus SC itt