Az Invictus Úszó és Vízilabda SC vízilabda szakosztálya a 2023/2024-es szezonban 4 különböző korosztályban nevezett a Délkeleti Vízilabda Bajnokságban.

Délkeleti Gyermek I. Bajnokság – piros és zöld csoport
Délkeleti Gyermek III. Bajnokság
Délkeleti Ifjúsági Bajnokság

Zsovák Péter edző értékelése:
Alapvetően kezdő szintű játékosokkal feltöltve indítottuk csapatainkat ezekre fordulókra.
Céljaink között szerepelt ez a felfogás, ami minden bizonnyal jó útra terelte, a még tapasztalatlan gyerekeket. Majdnem mindenki bőséges időt kapott a vízben, éles mérkőzéseket is beleértve. Ennek köszönhetően lehetősége nyílt a játékosoknak arra, hogy önmaguk felismerhessék mindazt, amiben fejlődniük kell, megőrizve a jókedvet, ennek a sportnak a szeretetét.
Eredményeink jól tükrözik, hogy éppen hol tart az aktuális korosztály, elsősorban önmagához képest és természetesen a többi csapathoz egyaránt.
Sokat haladtak az első és másodéves pólósaink, amit abszolút pozitívnak értékelek.
Ezt a munkát szükséges folytatni és fokozni lehetőségeinkhez mérten.
Ehhez nagyon fontos hozzáfűzni, hogy a szezon során az is kiderült, hogy sok tehetséges sportolónk van és a legjobb csapatokkal is meccsben tudtunk maradni a mérkőzések első felében, azonban a fizikai állóképességünk miatt a meccsek második felére elfáradtunk. Az állóképesség növekedéséhez elengedhetetlen az edzések rendszeres látogatása és az edzésmunka maximális elvégzése.
Bízom benne, hogy a következő szezonban még előrébb tudunk lépni és szemmel látható fejlődésen tudunk keresztül menni.

A bajnokságok vége után sem áll meg a munka, hiszen folytatódnak az edzések, majd július első felében edzőtáborba utaznak csapataink, ahol az edzések mellet számos élmény várja a játékosokat. Ezután kezdődik meg a jól megérdemelt pihenő, majd augusztus végén folytatódnak a megszokott rend szerint az edzések.

Köszönjük a kitartó munkát és kellemes pihenést kívánunk a Sportolóknak a következő szezonra való felkészülés megkezdéséig!