Hódmezővásárhely, Gyarmati Dezső Sportuszoda – 2020. október 10-11.

Hétvégén rövidpályás kupát rendeztek Hódmezővásárhelyen, ahonnan úszócsapataink kiváló eredményekkel és tapasztalatokkal térhettek haza. Szekeres Szilvia és Gönczfalvi Balázs edzőink személyes értékelését olvashatják az alábbiakban:

“Remek hangulatú, a szervezésben itt-ott döcögős, hosszú idő óta az első 2 napos versenyen vagyunk túl és nem is eredménytelenül! 16 sportoló indult el csapatunkból és mindenki 100%-os eredményt nyújtott. A Számunkra kedvezőtlen korosztályi besorolás miatt, közel 10 érmet “vesztettünk” el sajnos, de az úszott időeredmények, a látványos javulások, a jó versenyhangulat megmaradt. 32 csapatból az 5. helyen végeztünk.

  • A 4x50m női gyorsváltó aranyérmet nyert (Fóris Csenge, Czeglédi Emese, Hutter Zoé, Hegyi Mira)
  • A 4x50m mix vegyesváltón 2. lett (Bíró Júlianna, Sűrű Konrád, Hegyi Nóra, Simon Botond)
  • A 4x50m gyorsváltó (Mező Jázmin, Bathó Dávid, Barta Bodza, Erdei Laszló) 4. helyezést ért el.
  • A 4×50 mix vegyesváltó (Mező Jázmin,Bathó Dávid,Fóris Csenge,Erdei László) 4. lett pár századdal lemaradva a dobogóról.
  • Sűrű Konrád 100m mellen az idősebbek között 3., 50m mellúszásban jelenleg listavezető időt úszott korosztályában, de az idősebbek között 4. helyen végzett.
  • Fóris Csenge is halmozta az érmeket 50m pillangón és 50m gyorson és 100m vegyesen is 2., több versenyszámban is ranglista 1-3 helyezett.
  • Czeglédi Emese 50m mellen 3., 100m mellen 2.
  • Hegyi Mira 50m pillangón és 50m háton és 100m vegyesen 1., 50m mellen 2., 50m gyorson 3., több versenyszámban is raglista 1-3 helyezett.

2011-es korosztály legtöbb LEN pontot gyűjtött versenyzője Hegyi Mira lett!

A legtöbb LEN pontot Bíró Júlianna 200m gyorsban szerezte (536 pont)

Köszönöm szépen a szülőknek a segítséget és a logisztikát, a sportolóknak a fegyelmezett magatartást, a jó hangulatot, a motiváltságot és a versenylázat”.

                                                                                                                                                             Szekeres Szilvia

“Hatalmas egyéni eredmények születtek a 2 napos Hód kupán! Ez volt az első verseny, ahol fel tudtuk igazán mérni, hogy az alapozás után milyen állapotban vannak a gyerekek.

200 m-es versenyszámokban a 100m-es forduló idejük annyi lett, mint a 100m-es egyéni csúcsuk!

4 versenyző állt rajthoz a gyomaendrődi csapatból, a verseny folyamán összesen 24 alkalommal. Az első úszás kivételével, az összes számban mindenki egyéni csúcsot szerzett, nagy meglepetést okozva a közönségnek. A következő cél, hogy a mentalitást, formát megtartsuk és erősítsünk a fordulókban, ahol sok fejlődés vár még ránk.

Köszönöm szépen a szülőknek és a versenyzőknek ezt az élményekkel teli hétvégét, gratulálok minden versenyzőnek!”

                                                                                                                                                             Gönczfalvi Balázs

Gratulálunk az úszópalántáknak, hajrá Invictus SC!