2023.04.22-23-án Kecskeméten került megrendezésre a XXXVIII. Bácsvíz Kupa. Idén 39 csapat 594 versenyzője, 2678 db rajttal nevezett a felnőtt Országos Bajnoksággal egyidőben zajló versenyre. Az Invitcus úszói ismét szép eredményekkel tértek haza a megmérettetésről.

Szekeres Szilvia edző beszámolója:
„Úgy terveztem, hogy a két napos versenyt egy napossá teszem és az INVICTUS sportolóit a tavaszi pihenő után igyekszem visszazökkenteni a versenyzésbe. Különösebb elvárásom nem volt senkivel szemben. A nevezési idők már megvannak az Országos Bajnokságra, a fontosabb távokra, így maradtunk az egyéni csúcsok javításánál. Ez mindenkinek sikerült! Külön dicséret jár a fiatal versenyzőknek, akik keményen bírták az este 18.00-ig tartó menetelt.
Csibra Lehel és Dér Márton a nap végén 200 m gyorson fantasztikus versenyzést nyújtottak! Lehel, élete első 200 m vegyesén 5.lett, Dér Márton pedig 50 m pillangón 7.-ként csapott célba a népes mezőnyben. Érmeket nem sikerült hoznunk, de az egyéni csúcsoknak nagyon örülünk. Erdei László hozta a legjobb helyezést, 50 m pillangón 4. lett!”

Gratulálunk Szekeres Szilvia edzőnek és a Sportolóknak!

Hajrá Invictus!