Újabb bajnoki forduló került megrendezésre a 2008-as gyermek és serdülő csapatainknál. A hétvégét Kis Gábor értékeli a következőkben:

“Szombaton a 2004-es serdülő csapattal utaztunk Bajára, ahol két mérkőzést játszottunk. Elsőnek a házigazda Baja majd a Szeged pólósaival ütköztek meg fiataljaink. Sajnos mindkétszer felül tudtak rajtunk kerekedni, szimpatikusabb lett volna számomra, a szorosabb kimenetel. Fontos viszont kiemelnem, hogy a fejlődés folyamatosan látszik, ez köszönhető a fiúk hozzáállásának és az edzéseken nyújtott munkájuknak. Előbb vagy utóbb be kell érnie a munkánk gyümölcsének.

Ami a jelenlegi járványügyi korlátozásokat illeti, szerencsére nem hátráltat bennünket az edzések látogatásában. Ezért folyamatosan dolgozunk tovább, úgynevezett mini alapozást kezdünk, amivel a további előrelépést szorgalmazhatjuk.

Vasárnap, Szolnok volt célpontja, a 2008-as korosztályú, délkeleti gyermek csoportnak. A Kölyök Póló SE ellen fölényes győzelmet arattunk, a 15 gólos eredménybeli különbséget is elértük. A szabályzat azt írja, hogy ekkora differencia után, nem számolják tovább a pontokat és edzőmérkőzésként könyvelik a továbbiakat. Sokatmondó volt gyerekeink számára ez a játék, hisz így tudatosult bennük, hogy mennyi értelme van a befektetett munkának. A második meccs a Szeged tanítványai ellen zajlott, érződött az ellenfelünk határozott erőfölénye. Ebben a korban, az ilyen fajta fizikális hátrányt sokkal könnyebb ledolgozni. Véleményem szerint, jó úton haladunk, hogy komoly munkával utolérjük a mezőnyt.”

Hajrá Invictus!

Jegyzőkönyvek:

Serdülő (2004):
SZVSE – Invictus SC
Szolnoki Dózsa – Invictus SC

Gyermek III. (2008):
Invictus SC – Kölyök Polo SE
Szeged – Invictus SC