December 11-én Martfűn, az Invictus rendezte a Délkeleti Gyermek I. Bajnokság 2. fordulóját.

Zsovák Péter csapata először a Békéscsabával, majd a Mórahalom csapatával mérkőzött. Az első forduló sikerei után nagy elszántsággal és motivációval érkeztek az edzők és a játékosok a helyszínre. Az összeszedett csapatmunkának köszönhetően mindkét mérkőzését megnyerte az együttes, ezzel a tabella első helyezettjeként zárhatják a 2021-es évet.

Békéscsaba – Invictus: 7-13
MVSK (Szegedi Vízilabda és Tömegsport Klub) – Invictus: 1-25

Zsovák Péter edző értékelése:
A Békéscsaba ellen a számításaimhoz képest jobban kezdtük a mérkőzést. Az első és a harmadik játékidő igen szorosra sikeredett, de így is magabiztosan nyertük az összes negyedet. Köszönhető ez elsősorban a fegyelmezett, hatékony védekezésünknek.
Voltak ugyan dekoncentrált pillanataink labda eladás tekintetében, mégis számos helyzet kialakításával és azok sikeres befejezéseivel orvosoltuk a hibákat.
Külön öröm számomra, hogy Kis Gábor rangadó jellegű összecsapásnak titulálta ezt a nagyszerű mérkőzést. Mindkettőnket büszkeség töltött el csapatunk iránt, ahol a kisebb játékosaink is egyre jobban helytállnak.
A Mórahalom ellen több, három évvel fiatalabb játékost is be tudtam dobni a mélyvízbe, hogy gyűjthessenek tapasztalatot és sikerélményt. Ez így is történt, hiszen dobtak is egy-két gólt az ellenfél hálójába.
Összességében ismét jó hétvégét zárt a 2007-es korosztályba tartozó csapatunk a hazai pályán, nagyon elégedett vagyok.”

Hajrá Invictus!

Békéscsaba – Invictus jegyzőkönyv: https://waterpolo.hu/store_pdf/MatchReturnData_617_70323.pdf
MVSK – Invictus jegyzőkönyv: https://waterpolo.hu/store_pdf/MatchReturnData_617_70325.pdf

Tabella: