A hétvégén újbóli sikereket halmozott a felnőtt csapatunk. Szokás szerint két mérkőzést játszottak a fiúk, ugyanolyan eredményesen, mint a korábbi fordulón. Kis Gábor, az alakulat edzője következőképpen értékelte a teljesítményt:

“Szerencsére teljes csapattal tudtunk kiállni, ami a jelenlegi vírusos időszakra tekintve nehéz. Nincs sok lehetőségünk így, kollektíven együtt lenni, az élet különböző megpróbáltatásai miatt (munka, tanulmány, karrier). Nagy öröm volt számomra a csapatot így kompletten látni. A játékunk képe kielégítőnek bizonyult, megbízható, stabil védelmet és sokoldalú támadásokat prezentáltunk.

Első mérkőzésünk a Csongrád ellen, keményebb falatnak bizonyult, készültünk fizikálisan és mentálisan is egyaránt. A szorosabb játszma a 3. negyedre kinyílt, magabiztosan tudtunk nyerni.

A következő – egy etap szünet után – a házigazdák fogadtak minket. Lazább meccsnek ezt könyvelhettünk, viszont őket sem vettük félvállról. Fegyelmezettek voltunk, szimpatikus játékot hoztunk.

Összegezve, maximálisan elégedett vagyok a teljesítményünkkel. Kooperatív játékunkat látva kezd realizálódni bennem a komolyabb célok elérésének a megfogalmazása. Nem titok, hogy a bajnokság első felében szeretnénk végezni. Két forduló után viszont nem szabad túl nagy álmokat táplálni, folytatnunk kell azt, amit elkezdtünk, így a végére be is érhet a sikerünk gyümölcse.”

Hajrá Invictus SC!

Invictus – Csongrád jegyzőkönyv itt.

Hvsc – Invictus jegyzőkönyv itt.

2020.10.17. Tabella itt.