Vízilabdásaink számára is megkezdődött az év a hétvége során, ugyanis a legfiatalabb korosztályban szereplő csapatunk (Gyermek IV.)  Békéscsabára látogatott egy kétnapos forduló keretein belül.

A négy mérkőzés során igen erős magyar és külföldi ellenfelekkel kellett szembe néznünk, ami az eredményeinken is meglátszódik sajnos.

Dél-keleti Gyermek IV. Bajnokság:

Spartak Vegyes – Invictus SC 19:4
Gólszerző: Kun Gergő 2, Bojó Simon, Karsai Réka

Invictus SC – Crisul Oredea 4:13
Gólszerző: Karsai Gerda 3, Fazekas Gábor

Békéscsaba – Invictus SC 15:3
Gólszerző: Fazekas Gábor 2, Kun Gergő

Invictus SC – DMTK 15:0
Gólszerzők: Seres Zoltán 4, Karsai Gerda 2, Nagy Hunor 2, Fazekas Gábor 2, Karsai Réka 2, Kiss István, Bojó Simon, Kun Gergő

Zsovák Péter értékelése:

„A legkisebbjeink a Békéscsaba otthonába látogattak és megkezdték a második bajnoki fordulójukat. Fizikálisan erősebb csapatokkal találtuk szembe magunkat, így négy mérkőzésből hármat elveszítettünk. Ha van az ellenfélnél két olyan játékos, akikkel nem tudunk mit kezdeni, épp elég egy súlyos vereség elszenvedéséhez, lásd a szerb Spartak vegyes csapata elleni mérkőzés.

A román Crisul ellen pedig foggal-körömmel küzdöttünk, a mentalitás, amit „ütve-vágva” beléjük nevelnek pontosan elég ahhoz, hogy 13-4re kikapjunk.  Magunkat csak önmagunkhoz mérjük, ezt ne feledjük! Békéscsaba ellen úgyszintén nem sikerült jobb játékot mutatni az előző mérkőzésekhez képest, mondanom sem kell, hogy a II.-ik fordulónk teljesítménye katasztrofális képet ad az első bajnoki hétvégéhez viszonyítva, hiszen ott 3/4, most 1/4-es győztes meccset tudhattunk magunkénak. Tény voltak hiányzóink (6), de ez nem lehet mentség. Nem feledjük, hogy fejlődni, tanulni indultunk el a bajnokságban és olyan szerencsés helyzetben vagyunk, hogy ezt nemzetközi környezetben tehetjük meg, szerb, román illetve ukrán csapatokkal karöltve.

Az utolsó mérkőzésünkön, ki tudtunk engedni, így kéz nem maradt szárazon, fülig érő mosollyal kivétel nélkül mindenki feliratkozott a góllövő listára.”