2021.07.14-17 között került megrendezésre az V. Cápa Országos Bajnokság Szegeden, az újonnan átadott Tiszavirág Sportuszodában. 73 egyesület indult az év legrangosabb megmérettetésén. Az INVICTUS úszó csapatából -ebből a korosztályból- 6 fő vívta ki magának az indulási lehetőséget. 

Szekeres Szilvia, edző értékelése:

„Végre elmondhatom, hogy a versenyre való felkészülés zökkenőmentesen zajlott. Nagyon elszánt és motivált csapattal érkeztünk a versenyre. Ez meg is látszott a teljesítményükön. Sosem volt még ilyen sikeres országos bajnokságunk! 7 versenyszámból döntőbe kerültünk.”

Hegyi Mira úszta a legtöbb döntőt, pontosan négyet. 400 méter gyorson 6., 100 méter pillangón 8., 200 méter pillangón 6, 200 méter gyorson a 7. helyet szerezte meg. Plusz öröm, hogy minden versenyszámból egyéni csúcsot úszott. 2 db 6. helyért pedig oklevél díjazásban részesült. 

A másik kiemelkedő teljesítményt Fóris Csenge nyújtotta. 3 versenyszámból döntőbe került és 100 méter pillangón 3. helyezett lett!

Szekeres Szilvia, edző:
„Bíztam benne, hogy Csenge az első hatban benne lesz, de ez a harmadik hely fantasztikus!
100%-os teljesítményt nyújtott Polyák Léna és Erdei László. Minden versenyszámukban egyéni legjobb idővel zárták a versenyt és a mezőny első harmadában végeztek, ami szintén nagyszerű és ígéretes a jövőre nézve. Nagyon szép volt! Hajrá INVICTUS!

Összesítve a 73 csapatból az Invictus csapata 30. helyezett lett.

Hegyi Mira döntős úszásai
Úszásnem Helyezés
400 m gyors 6.
100 m pillangó 8.
200 m pillangó 6.
200 m gyors 7.
Fóris Csenge
100 m pillangó 3.

 

 

100% teljesítményt nyújtottak:

 

Polyák Léna

Erdei László

 

Gratulálunk az edzőnek és a versenyzőknek!