2022.04.27-én szerdán, Budapesten pótolták a március 26-án elmaradt 19. fordulót, az OB I/B bajnokság 1. csoportjában. Ez alkalommal, az Invictus együttese az Oázis csapatával mérkőzött. A meccsen Mohi Zoltán vezetőedző szerepét, Mohi Márk töltötte be. 10-15-ös végeredménnyel ismét sikerült idegenbeli győzelmet aratni és az ezzel járó 3 pontot bezsebelni.

Mohi Márk edző értékelése:
„Nem ígérkezett egyszerű mérkőzésnek az Oázissal való összecsapás, mivel két meghatározó játékosunk is hiányzott. Hangay Zoltánra 2 hete, Nagy Richárdra pedig 1 hete nem számíthatunk. Utóbbi a Nagykanizsa csapata ellen szenvedett bordasérülést és egyelőre nem tudjuk mikor lesz újra bevethető állapotban.
Annak ellenére, hogy az Oázis az OB I/B-s bajnokság sereghajtója, mégsem szabad alábecsülni ezt a fiatal csapatot. Az előző mérkőzésükön győzelmet arattak az ASI csapata ellen, akik még küzdenek velünk az 5. helyért.
Arra kértem a srácokat, hogy első perctől kezdve diktáljunk nagyon nagy tempót és a kemény szoros védekezésünkre építkezzünk.
Ahogy ez lenni szokott, az első percekben a kezdeti fejetlenségből az ellenfél csapata jött ki jól és 3-1-es vezetésre tettek szert. Ezután viszont az egész csapat más sebességre kapcsolt, elkezdett koncentrálni és rengeteg labdaszerzéssel, példaértékű szoros védekezéssel átvettük a vezetést. A 2. negyedtől kezdve tartottuk az előnyünket és úgy gondolom, hogy az Oázis nagyon nehezen tudta megtörni a védekezésünket, amely a bekkek stabilitásának is köszönhetően, egyre jobban működik. Sajnos most is kijöttek visszatérő hibák, pár rossz passz, elváltások és hibás döntések, amelyek miatt nem tudott kinyílni az olló, de stabil vezetéssel fejezhettük be a mérkőzést.
Külön kiemelném Bukta Szilárdot, aki támadásban az energiájával, mozgásaival és 7 góljával a csapat vezére volt.
Szombaton, Tatabányán folytatjuk és nyernünk kell ahhoz, hogy megmaradjon az esélyünk az 5. helyre a bajnokság végén, de nem számítunk egyszerű mérkőzésre. Gratulálok a srácoknak!”
Hajrá Invictus!   

Mohi Zoltán, az Aktív Rádióban értékeli az OB I/B 19. fordulóját:

Oázis SC – Invictus SC jegyzőkönyv: https://waterpolo.hu/store_pdf/MatchReturnData_598_68584.pdf

Tabella: