Mozgalmas napokon van túl az Invictus OB I/B-s együttese, hiszen két mérkőzést is lejátszottak az elmúlt héten a fiúk. Először csütörtökön az elmaradt Tatabánya meccset pótolták, majd szombaton a bajnokság 21. fordulójában, a Neptun ellen mérkőztek. Mindkét találkozó az Invictus győzelemével ért véget, így jelenleg a csapat a tabella 2. helyén áll.

Eredmények:
Tatabányai Vízmű SE – Invictus SC: 9 – 18
Invictus SC – Neptun VSC: 23 – 6

Kis Gábor vezetőedző értékelése:
„A múlt héten egy bepótolt, illetve egy menetrend szerinti mérkőzést játszottunk a Tatabányával és a Neptunnal. Mindkét mérkőzésen elégedett voltam a csapattal, sikerült hoznunk ismét az elmúlt hetekben mutatott magabiztos játékunkat ezeken a találkozókon is. Fegyelmezett játék volt, szép egyéni teljesítményekkel. Mindeközben csapatként is jól funkcionáltunk. Remélem, hogy ezt a játékot általánosítani tudjuk, mert a következő két hétben kemény ellenfelek várnak ránk.”

A következő mérkőzés március 24-én az Újszilvási Tan- és Sportuszodában (18:30-tól) kerül megrendezésre, ahol az AVUS ellen korábban elmaradt 15. fordulót pótolják az együttesek.

Hajrá Invictus!

Tatabányai Vízmű SE – Invictus SC jegyzőkönyv: https://waterpolo.hu/store_pdf/MatchReturnData_695_75136.pdf
Invictus SC – Neptun VSC jegyzőkönyv: https://waterpolo.hu/store_pdf/MatchReturnData_695_75171.pdf

Tabella: