2022.04.30-án szombaton, a héten másodszor meccselt az Invictus OB I/B-s csapata. A Tatabánya elleni, korábban elmaradt mérkőzést pótolta Mohi Zoltán együttese. Az összecsapás magabiztos, 4-11-es Invictus győzelemmel zárult, így jelenleg a tabella 5. helyén áll a csapat.

Mohi Zoltán edző értékelése:
„Nem szeretek így fogalmazni, de ha a céljainkat szeretnénk elérni -márpedig az az 5.hely elérése-, akkor mindenféleképp hoznunk kellett ezt a mérkőzést. Kellő tisztelettel és óvatossággal kezeltük a Tatabánya csapatát, hiszen egy fiatal, lendületes, jól úszó csapat annak ellenére, hogy a tabella vége felé helyezkednek el. Komolyan vettük minden tekintetben a mérkőzést. Úgy gondolom, hogy összességében egy magabiztos, jó teljesítményt nyújtottunk. Ezt maga az eredmény is mutatja, hiszen 4-11-es győzelmet arattunk. Nem forgott veszélyben egy pillanatra sem a győzelmünk, talán csak a különbség volt kérdéses. Mindezek ellenére úgy gondolom, hogy ebből a mérkőzésből is lehet tanulni. Leginkább a helyzet kihasználásunk, a támadások befejezése és pontossága tekintetében. A 4 gól azt jelenti, hogy jól védekeztünk. Ezt kellene tovább vinni a következő mérkőzésekre is. Hétvégén a Neptun csapata ellen játszunk Budapesten, szintén idegenben. Utána pedig az ASI elleni mérkőzés következik Martfűn, hazai pályán. Úgy gondolom, hogy mérkőzésről mérkőzésre javulnunk kell és egyre jobb teljesítményt szükséges nyújtanunk újból annak érdekében, hogy győztesen tudjuk elhagyni a medencét. Nemsokára vége a bajnokságunknak. Szerintem a siker egyik legnagyobb titka az, hogy a bajnokság utolsó szakaszára a lelkesedést, a motivációt és a fegyelmet meg tudjuk tartani vagy adott esetben tudjuk-e még növelni.”

Mohi Zoltán vezetőedző értékeli a Tatabánya elleni 21. fordulót, valamint szó esik az OB I/B Bajnokság további menetrendjéről is:

TVSE – Invictus jegyzőkönyv: https://waterpolo.hu/store_pdf/MatchReturnData_598_68596.pdf

Tabella: