2022.05.07-én Budapesten játszották az OB I/B Bajnokság 23. fordulóját. Az Invictus ellenfele ezúttal a Neptun VSC csapata volt. Nagy gólarányú győzelemmel, 8-17-es végeredménnyel sikerült megnyerni a mérkőzést, ezzel továbbra is a tabella 5. helyén áll az Invictus OB I/B-s csapata.

Mohi Zoltán edző értékelése:
„A két csapat tabellán elfoglalt helyezése elvileg azt vetítette elő, hogy a papírforma alapján nekünk illene nyerni. Tekintettel arra, hogy a csapat teljesítménye elég rapszodikus, minden mérkőzésre óvatosan és kellő alázattal készülünk. Annak tükrében is óvatosak voltunk, hogy a Neptun csapatát tapasztalt, idősebb játékosok alkotják és speciálisan kis pályán játszanak. Amennyire lehetett, próbáltunk ezekre felkészülni. Úgy gondolom, -ahogy 8-17-es győzelmünk mutatja- jól sikerült. Az első pillanattól az utolsóig domináltunk. Határozottan, jól játszottunk, szép gólokat lőttünk. Ez jó alap arra, hogy készüljünk az előttünk álló hétvégére, melyre mondhatjuk azt, hogy rangadóra. Szombaton 13:00-kor az ASI ellen játszunk, amely egy nagyon fontos mérkőzés lesz annak érdekében, hogy a bajnoki tabellán az 5. helyünket megtartsuk. Ahhoz, hogy jó eredményt érjünk el, mindenféleképpen szükséges, hogy a helyzetkihasználásunkon javítsunk. Most ugyan sok gólt lőttünk, 17-et, de ennek ellenére nagyon sok helyzetet kihagytunk. A védekezésünkön is szigorítani kell, hiszen kaptunk azért több elkerülhető gólt.”

Az OB I/B Bajnokság 23. fordulójában aratott Neptun elleni győzelemről és a soron következő ASI elleni mérkőzésről, Mohi Zoltán nyilatkozik az Aktív Rádió Ziccer című műsorában:

Neptun-Invictus jegyzőkönyv: https://waterpolo.hu/store_pdf/MatchReturnData_598_68614.pdf

Tabella: