Március 4-én szombaton Egerbe utazott OB I/B-s csapatunk, ahol a 20. fordulóban az Eszterházy SC együttesével mérkőztünk. Nehézkes kezdés után sikerült felzárkózni, végül 10-8-as győzelmet arattunk.

A negyedek részeredményei az alábbiak szerint alakultak: (0-3, 3-0, 3-4, 2-3)

Eredmény:
Eszterházy SC – Invcitus: 10 – 8

Kis Gábor vezetőedző értékelése:
„A mérkőzés nagyon jól sikerült, mert azért úgy utaztunk Egerbe, hogy bármi megtörténhet és ezt a srácok is így látták. Jól kezdtük a meccset, 3-0-val indítottunk az első negyedben, melynek végén gyakorlatilag nem tudtam hozzáfűzni semmi rosszat, illetve semmi változtatni valót a játékunkhoz, mert minden nagyon szépen működött. A támadások, illetve a védekezés, és ami még fontosabb, mégis egy jó összképet adott, hogy figyeltek a játékosok. Ezután hirtelen kaptunk zsinórban 5 gólt és a 3-0-ból 5-3 lett. Ott időt kellett kérni, mert azt láttam, hogy megszeppentek a játékosok és nehezen tudják kezelni ezt a helyzetet. Nem csak Ők, én sem kezeltem valami könnyen. Amire nagyon büszke voltam, hogy a megbeszéltek után újra vissza tudtunk lépni abba a fegyelmezett alapjátékba, aminek köszönhetően, ha ezt ez a csapat tudja, akkor eléggé dominálni tud a mérkőzéseken. Visszajöttünk a mérkőzésbe és a végén magabiztosan megnyertük a találkozót. Jó hétvége volt, egy nagyon izgalmas találkozóval. Gratulálok a játékosoknak!”

A 21. fordulót (2023.03.18-án) hazai pályán, az Újszilvási Tan-és Sportuszodában játsszuk a Neptun VSC csapata ellen 13:00-tól.

Hajrá Invictus!

Eszterházy SC -_Invcitus SC jegyzőkönyv: https://waterpolo.hu/store_pdf/MatchReturnData_695_75164.pdf

Tabella: