A 2007-es korcsoportunk február 16.-án és 17.-én kétnapos fordulón vett részt a szerbiai Szabadka városban. Két nap, négy mérkőzés, és óriási szurkolótábor: szinte minden játékossal érkezett egy vagy két szülő, így a medence melletti bíztatásból nem volt hiány.

Ezen kívül a szombati mérkőzéseket követően a csapat jutalma egy városnézés volt.

A négy mérkőzésből egy nagyarányú győzelemmel, kettő szorosabb vereséggel, és egy nagyarányú vereséggel végződött. A vesztes mérkőzések sem törték le a gyerekeket, hiszen ezekből lehet a legjobban tanulni és fejlődni, és a következő mérkőzéseke az esetleges hibákat kijavítani.

Eredmények és góllövők:

Invictus SC – Szentes Lány 3:14

Gólszerző: Karsai Gerda, Fazekas Gábor 2

Dynamo Ungvar 2007 – Invictus Sc   9:6

gólszerző: Kardai Gerda2, Fazekas Gábor 2, Kun Gergő Bojó Simon

KESI Lány – Invictus SC   1:13

Gólszerző: Karsai Gerda 4, Kun Gergő 3, Karsai Réka 2, Bojó Simon 2, Fejes Dorina, Ábrahám Sándor

Invictus SC – Spartak Vegyes 8:12

Gólszerzők: Karsai Réka 4, Karsai Gerda 2, Seres Zoltán, Bojó Simon

Zsovák Péter értékelése a következő:
„Az első mérkőzésünket könnyedén nyertük meg a Kecskemét ellen, mindenki kapott játéklehetőséget, gyarapíthatták góljainak számát a kisebbek is, de ez nem csak erről a mérkőzésről mondható el. Akciógólok születtek, labdaszerzések sokasága, a helyzetek felismerésében is sokat fejlődtünk, koncentráltabbak voltunk, ennek köszönhetően jó mérkőzéseket tudhatunk magunkénak és ez egyaránt igaz volt az ukránok, illetve a szerbek elleni küzdelmes negyedekre.

Emberelőnyeinket – amiket foggal körömmel kiharcoltunk – azt sorra elajándékoztuk, így úszhattunk az eredmény után, de tanultak belőle a srácok minden bizonnyal. Szombaton a városnézés igen jól sikeredett, ahogyan a vasárnapi szerbek elleni meccs is.”