Szekeres Szilvia edző:

„2020. július 26-án Hódmezővásárhelyen a Gyarmati Dezső Sportuszoda 90 évvel ezelőtti átadását ünnepelték, melynek tiszteletére Jubileumi Úszó Emlékversenyt rendeztek.
A hosszú holt idő után ez volt az első verseny, amin a Szolnoki Úszószakosztály sportolói részt vettek. A megmérettetésen 200 versenyző igyekezett legjobb formáját nyújtani. A Szolnoki Úszószakosztályt 10 fő képviselte, akik kellemes meglepetést okoztak elért eredményeikkel.

50m gyorson egyéni csúcsot úszott: Czeglédi Emese, Barta Bodza, Fóris Csenge, Rácz Olga, Polyák Léna és Hegyi Mira is. Mira ebben a mezőnyben aranyérmet szerzett.
Az idősebb korosztályban 200m gyorson Sűrű Konrád 8mp-et, Simon Botond 2mp-et tudott javítani eddigi legjobbján. Bíró Júlianna 4. , Hegyi Nóra 12. helyen végzett.
50m pillangón Barta Bodza javított, majd követte őt Fóris Csenge, Rácz Olga és Hegyi Mira (2. hely) is.
200m háton Sűrű Konrád és Ács Ádám életében először úszott és jó időeredménnyel végeztek. Bíró Júlianna 3mp-et rontott, amivel a 6. helyet szerezte meg. Simon Botond közel azonos időeredménnyel zárta a futamot. Nagyon örültünk Hegyi Nóra javításának ezen a távon.
Az 50m mellúszásban Hegyi Mira egyéni legjobbjával 1. helyezett lett, majd Rácz Olga holtversenyben a 2. helyen végzett.
Barta Bodza szintén javított, így ő 100 %-os teljesítményt nyújtott, csak úgy, mint Rácz Olga, Sűrű Konrád és Fóris Csenge. Czeglédi Emesének itt nem sikerült jobb egyéni eredmény elérése, de az így is 2. lett.”

A képen Hegyi Mira aranyérmes és a két dobogós helyezett.

A Csipes Andor a Mezőtúri Úszószakosztály vezetőedzője Szabó Flóra szereplését méltatta: Flóra 50 m gyorson 3. helyezést ért el.

A sportolók erőfeszítésért és a nyújtott teljesítményért, továbbá az edzői munkáért az INVICTUS SC elismerését fejezi ki!