A hétvége során hosszú túra elé néztünk ugyanis Sopronba látogattunk az Országos Bajnokságok 8. fordulójának keretein belül.

Valamint a Vidék IV. bajnokságban szereplő gyermek csapatunk is megkezdte a bajnoki évadot a szombati és vasárnapi nap folyamán Szentesen, egy két napos forduló során 4 mérkőzést játszottunk le.

A mérkőzések eredményei:

Országos Gyermek Bajnokság:

Soproni VSE – Invictus SC 11-7

Gólszerzők: Forján András 3, Lengyel Dorottya, Farkas Viktor, Kovács Dominik, Fazekas Sándor,

Országos Serdülő Bajnokság:

Százhalombatti Vízilabda Sportegyesület – Invictus SC 16-6

Gólszerzők:, Mrena János 2, Forján András 2, Papp Dániel 2

Dél-keleti Gyermek IV. Bajnokság:

Dynamo Ungvár 2007 – Invictus SC 7-12

Gólszerzők: Mező Jázmin 4, Fazekas Gábor 3, Donkó Dóra 2, Kun Gergő 2, Bojó Simon

Invictus SC – Kecskeméti Junior Sport 16-1

Gólszerzők: Fóris Csenge 4, Fejes Dorina 4, Király Dóra 2, Bojó Simon 2, Varga Imre 2, Mező Jázmin, Fazekas Gábor

DMTK KVSE – Invictus SC 2-17

Gólszerzők: Fóris Csenge 7, Fazekas Gábor 4, Varga Imre 2, Fejes Dorina 2, Seres Zoltán, Király Dóra,

Invictus SC – Szentes Lány 2-6

Gólszerzők: Fazekas Gábor, Kun Gergő

Zsovák Péter értékelése:

” A Dk-i vidék IV.-ben is megkezdte bajnoki fordulóját az Invictus “új” csapata három győzelemmel és egy vereséggel.  A hozzáállásunkat a fegyelmezettség, koncentráció és a jó taktika jellemezte leginkább. Azok a (2010,2009,2007-es) játékosok, akik először vettek részt a mérkőzéseken se tántorodtak el a náluk nagyobb vagy erősebb ellenfelektől, nagyon ügyesen állták a sarat, keményen felfeküdtek, birkóztak, fizikai képességeikhez mérten visszaúsztak, mindemelett labdákat szereztek, gólokat lőttek. Azoknak a játékosoknak, akiknek nem volt új a meccselés: emberelőnyös helyzeteket többször észrevettük, mint korábban, de egy két pillanatban eluralkodott a fejekben a zűrzavar, ami a kapkodásnak, fáradtságnak tudható be. Sokat gyakoroltuk, melyek azok a dolgok, amikre kifejezetten figyelni kell csapatszinten: egy jó védekezésbeli lefordulásra, többször figyeltünk ki sípszóra, sok jó váltást hajtottunk végre idő előtt. Szerettem volna azt elérni, hogy nyugodtak maradjunk fejben és, játsszuk azt, amire képesek vagyunk, ez többségében működött. A Szentes elleni mérkőzésről annyit, hogy így még nem láttam ezt a fiatal csapatot küzdeni. Lehet az előzőnapi visszatöltésnek (kókuszgolyóknak) vagy az aznapi betöltésnek (muffinoknak) tudható be vagy egyszerűen csak elhittétek azt, hogy ha bíztok magatokban és a csapattársatokban, akkor igenis kilehet hozni a maximumot. Örülök, hogy elhittétek azt a meccs előtti megbeszélésen, hogy meglehet fogni a Szentest. Sikerült!”