December második hétvégéjén vízilabdásaink közül a Gyermek III. bajnokságban szereplő gyerekeink játszották le a soron következő bajnoki fordulójukat Nyíregyházán egy két napos forduló keretein belül.

 Mondhatjuk, hogy sikerült javítani az első körhöz képest ugyanis ezúttal a négy mérkőzésükből kettőt fölényes sikerrel, egyet szoros meccsen sikerült megnyernünk, még az utolsó meccsen is egy góllal kaptunk a házigazdától ami vállalható eredmény. Az eredmények alakulásából is látszik, hogy az elvégzett edzésmunkának köszönhetően egyre jobb eredményeket érnünk, hiszen olyan csapatokat is sikerült könnyedén legyőznünk akiktől az első fordulóban vereséget szenvedtünk.

Összességében pedig elmondhatjuk, hogy egy sikeres évet tudhat maga mögött az vízilabda szakosztályunk!

A mérkőzések eredményei:

HVSC– Invictus SC 6-20

Gólszerzők: Forján András 12, Király Dóra 5, Karsai Réka, Lakatos Marcell, Fazekas Gábor,

KÓPÉ– Invictus SC 1-16

Gólszerzők: Forján András 6, Karsai Réka 4, Karsai Gerda 3, Király Dóra Lakatos Marcell, Papp László

SZNVE 2006 – Invictus SC 14-17

Gólszerzők: Forján András 11, Kun Gergő 3, Lakatos Marcell 2, Karsai Gerda,

AQUA SE Nyíregyháza – Invictus SC 7-6

Gólszerzők: Forján András 5, Karsai Gerda

Zsovák Péter értékelése: „Nagy örömömre ez év utolsó 2006-os bajnokságán is a papírforma szerintin felül teljesítettünk! Védekezésben és támadásban is sokkal koncentráltabbak tudtunk maradni a nagyobb fizikai terhelés ellenére is, kivéve az emberelőnyök felismeréseiben, melyre jobban oda kell majd figyelnünk.

A játékunk sebességén sikerült feljavulnunk csapatszinten, ugyanakkor hamar elfáradtunk.

Többet kell edzeni, állóképességünket, fizikai erőnlétünket erősíteni. Sajnos a csapat fele nem jár le edzésekre rendszeresen, így mondhatni csoda amit elértünk. Gondoljatok bele mire vagytok képesek ha szorgalmasabbak vagytok és kellő alázattal űzitek ezt a sportot! A bajnoki hétvégénk is azt bizonyítja, hogy egyre jobban segítitek egymást védekezésben, sok jó labdaszerzés volt a kisebbeknél is, ügyesen blokkoltátok az ellenfelek passzait és lövéseit. . Amit még szeretnék kiemelni a kapusteljesítmény és a jó ziccerek közül az egy higgadt,lendületes 4:2-es emberelőny megjátszásunk ami gólt eredményezett, gyors labdajáratás után, egy pontos passz és egy kapáslövés kellett ehhez csupán. Fegyelmezett, dinamikus, pontos volt. Ezt kell átvinni szép fokozatosan az egész játékunkra, értem ezalatt főként a labdakéréseket, betöréseket, formációkba való felállásokat és a lövéseket. A Nyíregyházi meccset nem fogom elemezni, mert a miénk volt, ahogy a többi is. Gratulálok a csapatnak!”