Egy héttel a martfűi felkészülési torna után, szeptember 18-án szombaton megkezdődött az OB II-es bajnokság. Az első fordulót Csongrádon rendezték, ahol az Invictus csapata a Békéscsabával, majd a Szegedi Úszó-és Vízilabda Tömegsport Egylettel mérkőzött.

Először a Békéscsaba csapatával játszottuk. A mérkőzés első negyedében sikerült elmennünk 4-1 re, viszont onnan felvette a ritmust a Békéscsaba és be tudott érni bennünket a mérkőzés végére. Át is vették a vezetést, de pár másodperccel a vége előtt sikerült döntetlenre hoznunk a meccset, amely 8-8-as végeredménnyel zárult.

A Szegeddel már tavaly is sokat játszottunk, így jól ismeri egymást a két csapat. Ez a mérkőzés is hasonlóképpen alakult, mint általában szokott. Szoros meccset játszottunk úgy, hogy a 4. negyedben 7-5-re vezetett a Szeged és onnan jöttünk fel 7-7-re, így ez a mérkőzés is döntetlen lett.

Ezen a hétvégén a csapat edzője Kis Gábor volt, aki a következőképpen értékeli a szombati szereplést:

„Összességében úgy gondolom, hogy egy jó forduló volt. Izgalmas mérkőzéseket játszottunk. A fiatal játékosaink ebben a szezonban sokkal több lehetőséget fognak kapni az OB II-es mezőnyben, illetve sokkal több felelősséggel is kell már megbirkózniuk. Úgy látom, hogy ezzel nem lesz majd probléma. A játékkép az a fiatalok szemszögéből nekem tetszett. Amivel nagyon le vannak még maradva az a támadásban a góllövési lehetőségek kihasználása. Abban kell felnőniük a csapat többi játékosához, hogy sokkal többször jelentsenek veszélyt az ellenfél kapujára. Összeségében egy jó kis csapat alakult ki, úgy gondolom, hogy jobban össze fogunk kovácsolódni a bajnokság későbbi fordulóira. Az egy héttel ezelőtti hazai rendezésű felkészülési torna nagy segítségünkre volt, hiszen ekkor már le tudtunk fektetni egy alap taktikát, amelynek köszönhetően jó mérkőzéseket játszottuk. Nyilván sajnáljuk, hogy nem nyertünk ezen a fordulón mérkőzést, hiszen általában úgy gondolunk a döntetlenre, hogy meg is lehetett volna nyerni. Ez alkalommal mindkét mérkőzésen mi kapaszkodtunk az eredmény után az utolsó negyedben, így most örülhetünk a döntetleneknek.”