Február első hétvégéjén megrendeztük első hazai mérkőzéseinket Martfűn a Vidék II.-ben szereplő csapatunk számára, akik a szombati nap folyamán 2 mérkőzést játszottak le. A listavezető Kecskemétet sajnos nem sikerült megizzasztanunk, viszont a Szabadkai csapat ellen egy jó meccset tudtunk játszani, ennek ellenére sajnos a második meccsünket is elveszítettük.

A csapat játéka azonban biztató volt és biztos, hogy a következő körben már javítani fognak.

Dél-keleti Gyermek II. Bajnokság:

Spartak lányok – Invictus Sc  13:11
Gólszerző: Karsai Gerda 4, Kun Gergő 3, Lengyel Dorottya, Karsai Réka, Lakatos Marcell, Bordács Zoltán

Invictus SC – KESI  3:19
Gólszerző: Kovács Dominik 2, Lengyel Dorottya

Zsovák Péter értékelése:

„A Spartak Szabadka lány csapata ellen szoros mérkőzést játszottunk, lehetett volna könnyebb dolgunk is, ha odafigyelünk a pontos passzokra és nem ajándékozzuk sorra oda az ellenfélnek a labdát.

A KESI (Kecskemét) hozta az irdatlan jó úszástudást amivel nem tudtuk felvenni a versenyt, ennek ellenére az itt nyújtott fegyelmezett játékkal maximálisan elégedett voltam, csapatként vízilabdáztak.”

A serdülő és gyermek csapatunk is szerepelt a hétvégén sajnos meglátszódott, hogy sokan mindkettő nap mérkőzést játszottak. A nagyon nagy erőt képviselő Honvédi csapatok ellen pedig minden erőkre szükségünk lett volna, hogy meccsben legyünk velük, sajnálatos módon ez elmaradt és az ifi és gyermek csapatunk is simán vereséget szenvedett.

Gyermek Országos Bajnokság:

HUVK SE II. – Invictus  SC 20:5
Gólszerzők: Farkas Viktor 2, Polgár Gábor 2, Kiss Mihály,

Serdülő Országos Bajnokság:

HUVK SE II. – Invictus SC  42:3
Gólszerzők: Chif Csaba 2, Mrena János