Múlt hét során a 2005-2007-es korosztályú játékosaink a keddi (04.23) illetve csütörtöki (04.25) napon is kétkapus edzőmérkőzést játszhattak Martfűn, a Honvéd-Érd csapatával.

A keddi nap folyamán az ellenfél remek centerjátékából és védekezéséből tanulhatunk, de nekünk is sikerült őket meglepni a gyors ellentámadásból kialakított ziccerrel és azok kiváló befejezésével. Kiváló alkalomnak bizonyult a meccs, hogy több emberelőnyös helyzetet is átvegyünk és begyakoroljunk ezeknek az apró, de annál lényegesebb dolgoknak köszönhetően sikerült egy remek mérkőzést játszanunk.

A csütörtöki napon aztán tudtuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk és ez így is lett. Sokszor kerültünk olyan helyzetbe, ahol megmutatkoztak a kisebb hiányosságaink, például a lábtempóbeli különbség, ami az ellenfelünkhöz képest nagyon gyenge volt, mindez több labdavesztéshez és emberhátrányos szituációhoz vezetett. Szerencsére a lelkesedésünkre és a küzdeni akarásunkra ezen a meccsen sem lehetett panasz.

Bízom benne, hogy minden tapasztalat és helyzet, amit láttunk csak a hasznukra vált és tovább tudunk fejlődni, építkezni és egyre jobbá válni.