Martfűn folytatódott a Délkeleti Gyermek I. bajnokság november 26-án. A 3. fordulóban először a Ceglédi VSE, majd a Cegléd Úszó és Vízilabdasportért Alapítvány együttese ellen ugrottak vízbe a gyerekek. Az első mérkőzésen a papírforma érvényesült, hiszen ellenfelünk a tabella élmezőnyében szereplő Cegléd VSE, az első két negyedben esélyt sem adva 17-0-ra gázolt át rajtunk. Az utolsó két negyedben további 7 gólt kaptunk, de 1-1 góllal tudtunk szépíteni az eredményünkön. A délutáni meccsen a Cegléd Alapítvány ellen mérkőztünk. Végig magabiztosan vezetve, 19-6-os végeredménnyel győzelmet arattunk. A negyedek eredményei az alábbiak szerint alakultak: 4-1, 5-2, 3-2, 7-1.

Eredmény:
Ceglédi VSE – Invictus: 24-2

Invictus – Cegléd Alapítvány: 19-6

Zsovák Péter vezetőedző értékelése:
„Az első mérkőzésen a Ceglédi VSE csapatával mérkőztünk meg, ahol ideje korán, egyértelműen kirajzolódott a fizikai fölény az ellenfél javára. Labdavesztések sorozata, kihagyott helyzetek, rossz védekezés jellemezte mind a négy negyedet. Mentségünkre, a korosztálybeli különbség jól látható volt, egy cserével álltunk ki, jóval fiatalabb játékosokkal, 3-an most játszottak először.
A kapusuk a keresztléc felé és a felső sarkokon is túl emelkedett ki a vízből, nem sok esélyünk volt, szabaddobásból és büntetődobásból sikerült mindössze egy egy gólt szereznünk.
Ami nem tetszett az a nagyobb erőfölény mellett produkált sportszerűtlen, lenéző kinevetés mifelénk a Ceglédi csapattól.
A második mérkőzést a Ceglédi Alapítvány csapatával játszottuk. Itt tudtak az újoncaim is érvényesülni, sok tapasztalattal lettek gazdagabbak. Jól ment a védekezés és a támadás egyaránt, győzelemmel zártuk a napot. Meg kell jegyeznem az ellenfél sportolói hölgyek, egyre ügyesebbek, erősebbek, bátrabbak. Volt a meccsben legalább 8-10 plusz gól a részünkről, de mindig túlgondoltuk a helyzeteinket. 
Aznap 21 gólt szereztünk, összességében a realitásokat figyelembe véve több szempontból elégedett vagyok a mostani fiatalabb csapatommal.”

Ceglédi VSE– Invictus jegyzőkönyv: https://waterpolo.hu/store_pdf/MatchReturnData_717_76906.pdf
Invictus – Cegléd Alapítvány jegyzőkönyv: https://waterpolo.hu/store_pdf/MatchReturnData_717_76903.pdf

Tabella: