HÓDMEZŐVÁSÁRHELY – 2021.05.30.
(INVICTUS-KÖLYÖKPÓLÓ; INVICTUS-KESI)

Véget ért a szezon a gyerekek bajnokságában is

Május 30-án vasárnap került megrendezésre Hódmezővásárhelyen, a Délkeleti Gyermek III. Bajnokság 6., azaz zárófordulója. Az utolsó játéknapon először a Kölyökpóló csapatával, majd a Kecskemét együttesével mérkőztek meg Zsovák Péter tanítványai. Az első meccset magabiztos győzelemmel zárta az Invictus csapata.

Zsovák Péter, vezetőedző értékelése:
„Leginkább erre a mérkőzésre készültünk. Az volt a célom, hogy ne engedjük magunkhoz túl közel az ellenfelet. Ezt a mérkőzés két negyede alatt sikerült teljesíteni. Két veszélyesebb játékosukat kellett leginkább lefognunk, a többiekről pedig igyekeztünk lefordulni, amit többségében jól tudtunk időzíteni. Ennek köszönhetően sikeres végeredmény született, 15:10 re megnyertük a találkozót.”

Invictus-Kölyökpóló jegyzőkönyv:
http://www.waterpolo.hu/store_pdf/MatchReturnData_583_65553.pdf

A második meccset a Bajnokság élén álló Kecskemét csapatával játszották fiataljaink. Ezt a találkozót az ellenfél, a Kesi csapata nyerte.

Zsovák Péter, vezetőedző nyilatkozata:
„A Kölyökpóló elleni mérkőzést követően, egy 30 perces pihenő után kellett felkötni a gatyát a csoport legerősebb csapata ellen. Kijöttek szorosra, nehezen tudtuk áttörni a védelmet, ha ez sikerült is, egy nagyon magabiztos kapussal kellett szembenéznünk. Elég sima összecsapás volt, 15-3ra kaptunk ki.”

Invictus-Kesi jegyzőkönyv:
http://www.waterpolo.hu/store_pdf/MatchReturnData_583_65555.pdf

Zsovák Péter, edző az alábbiakban értékeli az Invictus csapatának a Bajnokságban nyújtott teljesítményét:

„A körülményekhez- és a lehetőségekhez mérten, azt kell mondjam, hogy igazán jól helytálltunk.
A csoportelső Kecskemét csapatát a Bajnokság ideje alatt sikerült egyszer legyőznünk. A második helyezett Hódmezővásárhely csapata ellen pedig, több szoros negyedet sikerült kialakítanunk.
Fiatalabb csapatom rengeteg pozitív- és hasznos tapasztalattal zárta a Bajnokságot, a harmadik helyezést megszerezve.”