2021.03.06-07. Cegléd – Kecskemét

Dupla fordulós hétvégére került sor a délkeleti csoport Gyermek I. és Gyermek III-as korosztályú bajnokságokban. Szombaton a 2006-os gyerekek Cegléden, míg a 2008-as születésűek Kecskeméten ugrottak vízbe. Szombaton a Szeged és a Bajaiak ellen, vasárnap pedig a Kölyök Póló és a Hódmezővásárhely csapatai ellen mérkőztek az Invictus sportolói. Egyik csapatunknak sem kellett üres kézzel hazautaznia, hisz 3 -3 pontot szereztek mindkét nap. Nehezebb dolguk volt a kisebbeknek, mivel az első meccsük után egy lélegzetvételnyi szünetük sem volt a következő összecsapásig. Sajnos emiatt a papírforma szerinti szorosabb végkimenetel sem valósult meg.

Zsovák Péter, mindkét csapat edzője a következőképpen értékel:

Egy nehezebb perióduson vagyunk túl, mind az edzések és a mérkőzések tekintetében egyaránt. Örülök a pozitív eredményeknek, ami nagyon jó visszajelzése a közös munkánknak. Kis lépésekkel haladva, kitartással el fogjuk érni általunk felállított célokat. Nem szeretnék senkit sem külön kiemelni, mivel az egész csapatra büszke lehetek. Mégis vannak szerencsére olyan játékosaim, akik húzóemberként, motiválva a többieket segítik előre a céljaink elérését. Nekik külön köszönet.

Gratulálunk a csapatoknak és külön Csató Attila Leventének, aki megszerezte kapus pályafutása alatt az első hivatalos gólját a Hódmezővásárhely ellen!

HAJRÁ INVICTUS!

Eredmények:

Délkeleti Gyermek I.:
Szeged – Invictus SC 23 – 4 (2-2, 7-1, 7-0, 7-1)
Jegyzőkönyv itt

Invictus SC – SVSE 18 – 5 (5-1, 5-2, 3-1, 5-1)
Jegyzőkönyv itt

Délkeleti Gyermek III.:
Kölyök Póló – Invictus SC 8 – 17 (2-3, 2-5, 4-4, 0-5)
Jegyzőkönyv itt

HVSC – Invictus SC 16 – 5 (3-1, 6-1, 4-2, 3-1)
Jegyzőkönyv itt

Tabella:

Délkeleti Gyermek I.

Délkeleti Gyermek III.