2020 február elsején került sor a Dél-keleti Serdülő Bajnokság 3. fordulójára Martfűn, melyet az INVICTUS SC rendezett. Benes Szabolcs edző a nap történéseit így foglalta össze:

„Február első napján a serdülő csapat két, fizikálisan nagyon megterhelő meccset játszott. Azért is volt ez annyira nehéz, mert az alapozásba beleszólt néhány betegség és hiányzás, illetve egy rövid idő, amikor technikai okokból adódóan nem tudtunk edzeni a mezőtúri uszodában. Sajnos egyáltalán nem volt alkalmunk meccsezni a felkészülés alatt, így a fiatalok a másfél hónap alatt nem sok meccs-rutint szívhattak magukba. Mindezek együtt jelentősen nehezítették, az amúgy is jobb csapatok elleni fordulót.

Az első meccs elején a gyerekek olyan önbizalmat és győzni akarást sugároztak, amit még nem láttam, mióta az Invictus SC-nél dolgozom. Azt a Szolnokot – aki végül megvert minket 26-2-re – kezdetben meg akarták szorongatni. Így a meccs után ez természetesen irreálisnak mondható, viszont öröm volt látni azt a küzdeni akarást, ami a srácokban volt az egész mérkőzés alatt. A jobb fizikumú szolnoki csapat tagjai minden – nem góllal végződő – támadásunk után, többnyire lefordulás góllal szórták meg kapusunkat.

A második meccsünk sem elképzeléseink szerint alakult. Fáradt csapatunk egy szintén jobb úszástudással rendelkező team-mel szemben szállt vízbe. Az első negyed a sok elhibázott támadás és sok rossz passz miatt hasonlóan alakult, mint a szolnoki csapat ellen. A második és a negyedik negyedben – amikor centereink jól álltak be és kézre tudták nekik passzolni a labdát – sikerült kapura lőniük, vagy kiállítást szerezniük. Sajnos a kiállításokat többnyire nem sikerült gólra váltani és negyedik negyed végén nagy gólkülönbséggel fújták le a meccset.

A mai nap tanulsága, hogy rengeteget kell még úszniuk a játékosoknak, sokat kell még gyakorolnunk a támadásban való felállást, és más egyebet is, hogy ez a kis csapat ki tudja hozni meccsről-meccsre magából azt, amit el lehet tőlük várni, és amire igazából képesek lennének, csak még nem tudják.”