Délkeleti Gyermek I. (2006)

Szombaton, december 5-én Békéscsabára utazott a 2006-os korcsoportú együttes. Zsovák Péter edző, a következőképpen vélekedik a hétvégi megmérettetésről:

“Első mérkőzésünk a Szolnoki Dózsa csapata ellen 5/3 emberhátrányt, 2/1 büntetőt sikerült kivédekeznünk, viszont támadásnál rengeteg lövésünk nem találta el a kaput. Az emberelőnyöket nem tudtuk sikereinkre fordítani, 6/0 az arányunk. A meccs gólarányát tekintve (3-16), ekkora fölénnyel nem uralkodott ellenfelünk, egyszerűen kimaradtak a helyzetek, amik a szorosabb eredményt realizálták volna.

A Bajai alakulat ellen folytattuk 3. fordulónkat. Gólok tekintetében, érdekesebbnek bizonyult számunkra ez a mérkőzés, 9 játékosunk talált kapuba (4-20). Magabiztos védekezéssel az emberhátrányokat elhárítottuk, ahogy az ellenünk ítélt két büntetőt is kapusunk, gond nélkül fogta. Támadásaink sikeresek voltak, lefordultunk, emberelőnyeinkkel az eredményt kamatoztatni tudtuk. A magabiztos győzelem, így magáért beszél, teljesítményünkkel elégedett vagyok. Jelenleg feljebb tornáztuk magunkat a ranglétra 3. fokára, ahonnan már visszafele nem szándékozunk lépni.”

Hajrá INVICTUS SC!

Jegyzőkönyv:
– Invictus SC – Szolnoki Dózsa itt
– SVSE – Invictus SC itt