Szeptember 17-19-ig az OB I/B-s csapatoknak mozgalmas hétvégéje volt, mivel péntektől vasárnapig zajlott Martfűn, az Invictus SC rendezésében a szezonnyitó felkészülési torna.

Összesen 6 csapat mérkőzött egymással a 3 nap alatt. Az előzetes jóslatok beigazolódtak, valóban nagyiramú, szoros meccsek jellemezték a tornát. Kiegyenlített mezőnyben, körbeverésekkel alakult ki a végeredmény:

  • Nagykanizsa
  • Tatabánya
  • Fehérvár
  • Invictus
  • Pécs
  • Cegléd

A csapat vezetőedzője, Mohi Zoltán értékelése:
„Hétvégén rendeztük az első OB I/B-s felkészülési tornát a Martfűi Termál Spa-ban. Nagyon örültünk, hogy ezt a rangos eseményt sikerült megszervezni, létrehozni. Kiváló felkészülési lehetőséget biztosított a csapatunk számára, hiszen ez egy teljesen új csapat, idén nyáron állt össze. Tavalyi évben kvalifikáltuk magunkat ebbe a mezőnybe, 9-10 új játékos érkezett. Ez a hétvége jó alkalom volt arra, hogy felmérjük hol járunk a felkészülésben. Eddig az edzéseken a fizikai alapok lerakásán volt a hangsúly, de természetesen elkezdtük a labdás, taktikai gyakorlást is, ennek még az elején járunk. Ezen a tornán láttuk a hiányosságokat, mely területeken kell előre lépni, illetve ízelítőt kaptunk abból, hogy milyen gyorsaságon és színvonalon játszódnak a mérkőzések az OB I/B-s bajnokságban. A résztvevő csapatok felsorolása mutatja, hogy valóban magas szintű összecsapások zajlottak. Minden együttes komoly játékerőt képviselt. Mi sem vallottunk szégyent, hiszen 2 győzelem, 1 döntetlen mellett, volt 2 szoros vereségünk. A torna nagyon tanulságos volt számunkra. Megyünk tovább!

Hajrá Invictus!