2020 augusztus 17-23-a között került lebonyolításra a Túri Fullánkok Sport és Életmód Fesztivál. Az immár harmadik alkalommal megrendezett vízilabda torna 3 korosztályban fogadta a nevezéseket. A 2008-09-es korosztályban 7 csapat, a 2006-07-es korosztályban 10 csapat, illetve a 2004-05-ös korosztályban szintén 10 csapat mérhette össze erejét, tudását, felkészültségét.

A legfiatalabb korosztályban 71 góllövő összesen 522 alkalommal talált kapuba. A gólkirály 62 góllal Kenéz Kincső, a KÓPÉ Dunakanyar játékosa lett. A korosztály győztes csapata a Balaton VK lett, őket követte a dobogón a KÓPÉ Dunakanyar. A harmadik helyet a Sopron VSE szerezte meg. A legjobb játékost Máté Félix személyében a Balaton VK tudhatta magáénak. Hegyesi Gergő (KÓPÉ Dunakanyar) életkorát meghazudtoló reflexxel védte kapuját, aki ügyességével kivívta a legjobb kapusnak járó elismerést.

A 2006/2007-os korosztályban a Kecskeméti Sportiskola Vízilabda Szakosztályának játékosai emelték magasba a kupát. Második helyen végzett a Balaton VK fiú csapata. A bronzérmeket a Fehérvár SC „A” csapatának játékosai nyakába akasztották a díj átadói az eredményhirdetésen. A mérkőzések alkalmával 488 gól született, melyek 87 játékos között oszlottak meg.

A különdíjakat az alább felsorolt sportolók érdemelték ki:

Gólkirály: Kiss Barnabás (Balaton VK) 36 gól
Legjobb játékos: Horváth Attila (KESI)
Legjobb Kapus: Maráczi Zsolt (Fehérvár SE)
Legjobb hazai játékos: Bordács Zoltán (INVICTUS SC)

A legidősebb, 2004/2005-ös korosztály mérkőzéseire a hét második felében került sor. Az egymással versengő 10 klub sportolói közül 77-en összesen 376 gólt lőttek.
A torna győztes csapata a Kecskeméti Sportiskola Vízilabda Szakosztályának csapata lett és közülük Festő-Hegedűs Bence hozhatta el a legjobb játékosnak járó trófeát.
A legtöbb gólt a hódmezővásárhelyi csapat játékosai szerezték (63), és legeredményesebb játékosuk Kudella Máté lett a gólkirály, aki összesen 32-szer juttatta a labdát a kapus mögé. A Hódmezővásárhelyi SE csapata a második helyen végezett.
A képzeletbeli dobogó harmadik fokán a Fehérvár SE serdülői álltak.
A legjobb kapus díját az INVICTUS sportolójának, Fazekas Sándornak ítélték oda.
Legjobb hazai játékos címet Polgár Gábor érdemelte ki.

Zsovák Péter vízilabdaedző értékelése a két korosztályban is nevezett mezőtúri csapatok teljesítményéről:
„A fesztivál mérkőzései megerősítették és felkészítették a csapattagokat arra, mi ránk várjuk a 2020/2021-es vidék bajnoki szezonban. Emellett visszaigazolást is nyertek sportolóink a hat hetes kemény edzések jogosságát illetően. A játékosok csapattá kovácsolódtak és több szakember, edző, szülő is elismerte a pozitív változást.
Meggyőződésem, hogy a taktikai edzéseink sokat adtak ehhez a fejlődéshez. Büszke vagyok arra, hogy Kis Gáborral dolgozhatok együtt, és mellette gyarapíthatom szakmai tudásom. Minden egyes játékost szeretnék megdicsérni a tornán nyújtott teljesítményért!
Továbbra is köszönöm a szülőknek a felém és szakmai munkám felé irányuló bizalmat, a szurkolást és a gyerekekért hozott áldozatos munkát!
Úgy gondolom, hogy a Klub a lehető legjobb döntést hozta meg azzal, hogy a számos akadály ellenére megrendezte nekünk ezt a felkészülési tornát. Személy szerint ezidő alatt én is rengeteget fejlődtem, így csak is annyit írhatok, köszönöm!”