2021.11.20-án elkezdődött a Délkeleti Területi Gyermek I. Vízilabda Bajnokság. Az Invictus gyermek csapata szombaton Bajára utazott az első fordulóra. Először a Ceglédi Lányokkal mérkőztek, majd a Baja következett. Mindkét meccsen nagy fölénnyel győzni tudott Zsovák Péter csapata.

Invictus – Ceglédi Lányok: 28-1
Invictus – Baja: 19-7

Gratulálunk!

Zsovák Péter edző értékelése:
„A Ceglédi Lányokat le kellett úszni fault nélküli szoros emberfogásból lehetőség szerint labdaszerzésekkel egybekötve. Ez sikerült!  A többi 2009-es játékosomat is tudtam játszatni, ami nagyszerű lehetőség a további fejlődésük tekintetében. Ők még mindig tartanak a lány vízilabdásoktól, ami egy hibás berögződés. Az ok mindig is ismeretes volt: félénkség, tartózkodás, „ők széttéphetnek, ennek ellenére nem bántom”. Azt gondolom, ez idővel fokozatosan változni fog. Így is magabiztosan fordulhattunk le, gyakorolva a tagozódást, 2-1, 3-2, 4 a 3 elleni felvezetéseket és annak helyes befejezéseit.
A Baja szögegyszerű centerjátékot játszott, amit hatástalanítani kellett. Ez kiemelt kérésemre nagyobb részben hatékonynak bizonyult, bár a srác elég ügyesen bevarrt 6 gólt nekünk. Két jobb lövő játékosra oda kellett azért figyelni, de azt is megoldottuk.
Összességében nagyon örülök a fegyelmezett játékunknak köszönhetően hazahozott 6 pontnak.”

Invictus-Ceglédi Lányok jegyzőkönyv:  https://waterpolo.hu/store_pdf/MatchReturnData_617_70318.pdf

Invictus SC – SVSE Baja Gyerek jegyzőkönyv: https://waterpolo.hu/store_pdf/MatchReturnData_617_70316.pdf

Tabella: